Anouk Aimée

Anouk Aimée

Anouk Aimée
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.4.1932

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu.

Tam adı Françoise Sorya Dreyfus'tur. Les amants de Montparnasse (1958), Tatlı Hayat (1960), Lola (1961) ve Bir Kadın Bir Erkek (1966) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Les plus belles années d'une vie
2012 Mince alors!
2011 Aşkın Sessizliği
2010 Paris Connections
2010 Ces amours-là
2009 Celle que j'aime
2006 Lütfen beni öldürme
2006 De particulier à particulier
2004 Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants
2003 La petite prairie aux bouleaux
2001 Festival in Cannes
1999 Une pour toutes
1999 1999 Madeleine
1998 Riches, belles, etc.
1996 Erkekler kadınlar kullanma kılavuzu
1995 Dis-moi oui...
1995 101 gece
1994 Hazır Giyim
1993 Rupture(s)
1993 Les marmottes
1990 Bethune: The Making of a Hero
1988 La table tournante
1988 Arrivederci e grazie
1986 Un homme et une femme, 20 ans déjà
1984 Un rêve à peine commencé (Kısa Film)
1984 Viva la vie
1984 Success Is the Best Revenge
1983 Il generale dell'armata morta
1982 Qu'est-ce qui fait courir David?
1981 La tragedia di un uomo ridicolo
1980 Boşluğa Atlayış
1978 Mon premier amour
1976 Si c'était à refaire
1969 Randevu
1969 Model Shop
1969 İkili Oyun
1968 Un soir, un train
1967 Yaşamak İçin
1966 Lo scandalo
1966 Le stagioni del nostro amore
1966 Bir Kadın Bir Erkek
1965 La fuga
1965 Il morbidone
1964 Liolà
1964 Le voci bianche
1963 Sekiz Buçuk
1963 Les grands chemins
1963 Il terrorista
1963 Il successo
1963 Il giorno più corto
1962 Hazreti Lut'un gazabı
1961 Quai Notre-Dame
1961 Lola
1961 Il giudizio universale
1961 Çocuk Hırsızları
1960 Tatlı Hayat
1960 Şakacı
1959 Maceralar Yolunda
1959 Les dragueurs
1959 La tête contre les murs
1958 Les amants de Montparnasse
1957 Tous peuvent me tuer
1957 Stresemann
1957 Pot Bouille
1956 Nina
1956 Ich suche dich
1955 Noche de tormenta
1955 Contraband Spain
1955 Aksi rastlantılar
1953 Kızıl Perde (Kısa Film)
1952 La bergère et le ramoneur (Seslendirme)
1952 Yaşamak Hırsı
1950 Golden Salamander
1949 Verona Âşıkları
1947 La maison sous la mer
1947 La fleur de l'âge

Televizyon

2008 Love Letters (TV Filmi)
2002 Napoléon (Mini Dizi)
2001 L'île bleue (TV Filmi)
1997 Solomon (Mini Dizi)
1993 Screen Two
1991 L'amour maudit de Leisenbohg (TV Filmi)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (Mini Dizi)
1988 Piazza Navona
1980 Une page d'amour (TV Filmi)
1963 Festival
1961 Hors jeu (TV Filmi)
1953 Douglas Fairbanks, Jr., Presents
1953 Adrienne Mesurat (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anouk Aimée Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler