Ansel Elgort

Ansel Elgort

Ansel Elgort
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.3.1994

Doğum Yeri: New York, ABD

Amerikalı aktör ve şarkıcı. 

Carrie filminde Tommy Ross, The Divergent Series: Insurgent filminde Caleb Prior ve The Fault in Our Stars filminde ise Augustus Waters rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 West Side Story
2019 Saka Kuşu
2019 J.I.D.: Off Da Zoinkys (Kısa Video)
2018 Billionaire Boys Club
2018 Jonathan
2018 Ansel Elgort: Supernova (Kısa Film)
2017 Tam Gaz
2017 Kasım Suçluları
2018 Ansel Elgort: Thief (Kısa Film)
2016 Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1
2016 Dua Lipa: Be the One (Kısa Video)
2015 Kuralsız
2015 Kağıttan Kentler
2014 Uyumsuz
2014 Aynı Yıldızın Altında
2014 Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2013 Carrie: Günah Tohumu

Video Oyunu

2016 Allegiant: VR Experience (Seslendirme)

Diskografi

Single

2017 Thief
2017 You Can Count On Me
2017 All I Think About Is You
2016 Yin Yang
2016 Home Alone
2015 To Life
2014 Unite
2014 Totem

Remix

2016 I Wanna Know
2015 Runaway (U&I)
2014 Strong
2013 Clarity

Müzik Videoları

2017 Thief
2016 Be The One

Ödülleri

2014 Teen Choice Ödülleri - Dram Filmlerinde En İyi Aktör, The Fault in Our Stars
2014 Teen Choice Ödülleri - Filmlerde En Dikkat Çeken Yıldız, The Fault in Our Stars / Divergent
2014 Teen Choice Ödülleri - En İyi Öpüşme (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars
2014 Teen Choice Ödülleri - En İyi Uyum (Shailene Woodley ve Nat Wolff ile), The Fault in Our Stars
2014 Genç Hollywood Ödülleri - En Beğenilen Aktör, The Fault in Our Stars / Divergent
2014 Genç Hollywood Ödülleri - En İyi Çift (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars
2014 MTV Millennial Awards - Sinema Romantizmi (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars

Görev Aldığı Yapımlar

Ansel Elgort Fotoğrafları

Ansel Elgort Haberleri