Ansel Elgort

Ansel Elgort

Ansel Elgort
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.3.1994

Doğum Yeri: New York, ABD

Amerikalı aktör ve şarkıcı. 

Carrie filminde Tommy Ross, The Divergent Series: Insurgent filminde Caleb Prior ve The Fault in Our Stars filminde ise Augustus Waters rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Baby Driver
2017 November Criminals
2017 Billionaire Boys Club
2016 The Divergent Series: Allegiant
2015 The Divergent Series: Insurgent
2015 Paper Towns
2014 Divergent
2014 The Fault in Our Stars
2014 Men, Women & Children
2013 Carrie

Diskografi

Single

2017 Thief
2017 You Can Count On Me
2017 All I Think About Is You
2016 Yin Yang
2016 Home Alone
2015 To Life
2014 Unite
2014 Totem

Remix

2016 I Wanna Know
2015 Runaway (U&I)
2014 Strong
2013 Clarity

Müzik Videoları

2017 Thief
2016 Be The One

Ödülleri

2014 Teen Choice Ödülleri - Dram Filmlerinde En İyi Aktör, The Fault in Our Stars
2014 Teen Choice Ödülleri - Filmlerde En Dikkat Çeken Yıldız, The Fault in Our Stars / Divergent
2014 Teen Choice Ödülleri - En İyi Öpüşme (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars
2014 Teen Choice Ödülleri - En İyi Uyum (Shailene Woodley ve Nat Wolff ile), The Fault in Our Stars
2014 Genç Hollywood Ödülleri - En Beğenilen Aktör, The Fault in Our Stars / Divergent
2014 Genç Hollywood Ödülleri - En İyi Çift (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars
2014 MTV Millennial Awards - Sinema Romantizmi (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars

Görev Aldığı Yapımlar

Ansel Elgort Fotoğrafları

Ansel Elgort Haberleri