Anthony Boyle

Anthony Boyle

Anthony Boyle
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.6.1994

Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda

Kuzey İrlandalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

St Louise's Comprehensive College'den mezun olduktan sonra Cardiff Royal Welsh College of Music and Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Harry Potter and the Cursed Child (2016) filmindeki rolüyle 2017 yılında en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oliver Ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2019 Tolkien
2018 Bad Drawings
2016 The Party (Kısa Film)
2016 The Lost City of Z
2016 The Journey
2016 Onus
2012 Pillow Talk (Kısa Film)
2012 Splash Area

Televizyon

2018 Ordeal By Innocence (Mini Dizi)
2018 Derry Girls
2018 Patrick Melrose (Mini Dizi)
2018 Come Home
2017 Electric Dreams
2014 Game of Thrones

Radyo

2017 Mayday
2016 The Tidebreak
2015 Frankenstein

Yönetmen

2012 Pillow Talk (Kısa Film)

Yapımcı

2012 Pillow Talk (Kısa Film)

Senaryo

2016 Onus
2012 Pillow Talk (Kısa Film)

Tiyatro

2019 Lyric Theatre
2017 Harry Potter and the Cursed Child
2015 East Belfast Boy
2015 In Arabia We'd All Be Kings
2015 The Taming of the Shrew
2015 Mojo
2014 Othello
2013 Herons

Görev Aldığı Yapımlar

Anthony Boyle Fotoğrafları

Anthony Boyle Haberleri

Portreler