Anthony Mackie

Anthony Mackie

Anthony Mackie
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.9.1979

Doğum Yeri: New Orleans, ABD

ABD'li oyuncu.

New Orleans School Creative Arts ve The Juilliard School mezunudur. Lisans eğitimini Kuzey Karolina Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine tamamlamıştır. 2002 yılında yayımlanan As If dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Aynı yıl 8 Mil filmiyle de ilk kez uzun metraj bir yapımda yer almıştır. Brother to Brother (2004), Tepetaklak Nelson (2006) ve Sessiz Kalma (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Banker
2019 Penceredeki Kadın
2019 Miss Bala
2019 IO
2019 Avengers: Endgame
2018 Sessiz Kalma
2018 Avengers: Sonsuzluk Savaşı
2017 Wetlands
2017 Detroit
2016 Kod 999
2016 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2015 Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 The Night Before
2015 Mutlu Yıllar
2015 Bizim Adımız Kriz
2015 Ant-Man
2014 Shelter
2014 Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Kaçan Kovalanır
2014 Black or White
2013 Zor Kazanç
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 The Inevitable Defeat of Mister & Pete
2013 Suç Çetesi
2013 Pişmanlık
2013 Büyük Kumar
2012 Vampir Avcısı: Abraham Lincoln
2012 Gerçeğin Peşinde
2011 Senden Önce
2011 Kader Ajanları
2011 Çelik Yumruklar
2011 10 Years
2010 Night Catches Us
2010 Louis
2009 Notorious
2009 Desert Flower
2008 Ölümcül Tuzak
2008 Kartal Göz
2008 American Violet
2007 Ascension Day
2006 Zafer Bizimdir
2006 Tepetaklak Nelson
2006 Kayıp Yaşamlar
2006 Heavens Fall
2006 Crossover
2005 The Man
2004 Haven
2004 She Hate Me
2004 Milyonluk Bebek
2004 Mançuryali Aday
2004 Brother to Brother
2003 Crossing (Kısa Film)
2003 Hollywood Polisleri
2002 8 mil

Televizyon

2019 Falcon & Winter Soldier
2019 Altered Carbon
2018 Animals. (Seslendirme)
2016 All the Way (TV Filmi)
2010 30 for 30 (Belgesel Dizi – Anlatıcı)
2004 Sucker Free City (TV Filmi)
2003 Law & Order: Criminal Intent
2002 As If

Video Oyunu

2018 NBA 2k19 (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Anthony Mackie Fotoğrafları

Anthony Mackie Haberleri