Anthony Maras

Anthony Maras

Anthony Maras
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya

Avustralyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Genellikle kısa filmler üzerine çalışmalar yapmıştır. İlk uzun metraj film denemesi 2009 yılı yapımı Last Ride filmidir. The Palace (2011), Hotel Mumbai (2018) ve Azadi (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Hotel Mumbai
2011 The Palace (Kısa Film)
2007 Spike Up (Kısa Film)
2005 Azadi (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Hotel Mumbai
2011 The Palace (Kısa Film)
2009 Last Ride
2007 Spike Up (Kısa Film)
2005 Azadi (Kısa Film)

Senaryo

2018 Hotel Mumbai
2011 The Palace (Kısa Film)
2007 Spike Up (Kısa Film)
2005 Azadi (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Anthony Maras Fotoğrafları

Anthony Maras Haberleri

Portreler