Anthony Ramos

Anthony Ramos

Anthony Ramos
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 1.11.1991

Doğum Yeri: New York, ABD

Porto Riko asıllı ABD'li aktör.

Tam adı Anthony Ramos Martinez'dir. 2015 yılında gösterilen Broadway müzikali Hamilton'da canlandırdığı John Laurens ve Philip Hamilton karakterleriyle tanınmıştır. Bu rolleriyle En İyi Müzikal Tiyatro dalında Grammy Ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2020 Honest Thief
2020 In the Heights
2020 Trolls World Tour (Seslendirme)
2019 Godzilla II: Canavarlar Kralı
2018 Monsters and Men
2018 A Star Is Born
2018 Summertime
2017 Patti Cake$
2016 White Girl
2010 10 Crosby (Kısa Film)

Televizyon

2019 She's Gotta Have It
2018 Will & Grace
2016 Law & Order: Special Victims Unit
2016 Sanders Shorts
2015 Younger

Tiyatro

2018 In the Heights
2015 Hamilton
2014 21 Chump Street
2012 Damn Yankees
2012 In the Heights
2011 Grease

Görev Aldığı Yapımlar

Anthony Ramos Fotoğrafları

Anthony Ramos Haberleri

Portreler