Anthony Russo

Anthony Russo

Anthony Russo
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.2.1970

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Anthony J. Russo'dur. Filmlerinde genellikle küçük kardeşi Joe Russo'yla birlikte çalışmaktadır. Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016) ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Avengers: Oyunun Sonu
2018 Avengers: Sonsuzluk Savaşı
2016 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Coca-Cola: A Mini Marvel (Kısa Video)
2014 Kaptan Amerika: Kış Askeri
2008 Carfuckers (Kısa Film)
2006 Sen, Ben ve Dupree
2002 Welcome to Collinwood
2001 The Kiss (Kısa Film)
1997 Pieces

Televizyon

2012 Animal Practice
2011 Community
2011 Happy Endings
2011 The Council of Dads (TV Filmi)
2010 Running Wilde
2008 Carpoolers
2008 Courtroom K (TV Filmi)
2006 What About Brian
2005 Arrested Development
2004 LAX
2003 Lucky
1994 L.A.X. 2194 (TV Filmi)

Yapımcı

2022 Something's More Than One Thing
2019 Relic
2019 Dhaka
2019 Mosul
2019 17 Bridges
2018 Dizzy Pursuit
2014 A Merry Friggin' Christmas
2012 Leader of the Pack (Kısa Film)
2012 12 Angry Bros (Kısa Film)
2009 Donkey Punch (Kısa Film)
2007 Crashing
2001 The Kiss (Kısa Film)
1997 Pieces

Televizyon

2019 Little Nightmares
2019 Deadly Class
2015 Not Safe for Work (TV Filmi)
2012 Animal Practice
2012 MotherLover
2012 Community
2012 Happy Endings
2012 BFFs (Mini Dizi)
2012 Ground Game (Mini Dizi)
2010 Running Wilde
2007 Carpoolers
2006 What About Brian
2005 LAX

Senaryo

2008 Square One (Kısa Film)
2002 Welcome to Collinwood
2001 The Kiss (Kısa Film)
1997 Pieces

Televizyon

2019 Little Nightmares

Görev Aldığı Yapımlar

Anthony Russo Fotoğrafları

Anthony Russo Haberleri