Antje Traue

Antje Traue

Antje Traue
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.1.1981

Doğum Yeri: Mittweida, Almanya

Alman aktris. 

Almanca ve İngilizce dillerini akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Ayrıca İngilizce dilindeki ilk filmi Pandorum'da oynamıştır.

Traue Almanya'nın Saksonya eyaletinin Mittweida şehrinde doğdu. Sahne kariyerine Jeanne d'Arc'ı oynadığı bir okul piyesinde başladı. 16 yaşındayken bir International Munich Art Lab projesi olan 'Hip Hopera' müzikalinde başrolü aldı. Traue bu yapımda dört yıl yer aldı ve çıktığı turne boyunca Almanya, Avrupa ve New York'taki sahnelerde oynadı. Daha sonraysa Traue Kleinruppin Forever ve Berlin am Meer and Phantomschmerz gibi sinema ve televizyon filmlerinde yer aldı.

2008'de Christina Alvart'ın yönettiği, Travis Millay'ın yazdığı, Dennis Quaid ve Ben Foster'ın oynadığı Pandorum filminde kadın baş karakteri oynaması seçildi.

Traue 2013'te Superman filmi Man of Steel'da Faora'yı canlandırdı.

Filmografi

2017 Es war einmal in Deutschland
2016 Despite the Falling Snow
2016 Criminal
2016 Kundschafter des Friedens
2016 Vier gegen die Bank
2015 Seventh Son
2015 Woman in Gold
2013 Man of Steel
2011 5 Days of War
2009 Phantomschmerz
2009 Pandorum
2008 Berlin am Meer
2006 Goldjunge (Kısa Film)
2004 Kleinruppin Forever
2003 Die Nacht davor (Kısa Film)

Televizyon

2017 Oasis
2017 Dark
2016 Berlin Station
2016 Close to the Enemy
2016 Tempel
2015 Weinberg (Mini Dizi)
2015 Mordkommission Berlin 1 (TV Filmi)
2015 Der Fall Barschel (TV Filmi)
2012 Annika Bengtzon: Nobel's last will (TV Filmi)
2009 Der Staatsanwalt
2007 SOKO Köln
2000 Verlorene Kinder (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Antje Traue Fotoğrafları

Antje Traue Haberleri

Portreler