Antoine Reinartz

Antoine Reinartz

Antoine Reinartz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1985

Doğum Yeri: Nomeny, Fransa

Fransız aktör.

Kalp Atışı Dakikada 120 (2017), Quand je ne dors pas (2015) ve Nous sommes jeunes et nos jours sont longs (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Chanson douce
2018 Doubles vies
2018 Les invisibles
2017 Super lune (Kısa Film)
2017 Nous sommes jeunes et nos jours sont longs
2017 Kalp Atışı Dakikada 120
2016 Les malheurs de Sophie
2016 Ugh (Kısa Film)
2015 Quand je ne dors pas
2014 Trou (Kısa Film)

Televizyon

2018 Ad Vitam

Görev Aldığı Yapımlar

Antoine Reinartz Fotoğrafları

Antoine Reinartz Haberleri

Portreler