Anton Vasilev

Anton Vasilev

Anton Vasilev
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.04.1984

Doğum Yeri: St. Petersburg, Rusya

Rus oyuncu.

Ne vmeste (2017), Stritreysery (2008) ve Nevskiy (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sputnik
2017 My Brother (Kısa Film)
2016 (M)uchenik
2008 Stritreysery

Televizyon

2020 Proekt 'Anna Nikolaevna'
2020 Nevskiy
2019 Zhivaya mina
2019 Podkidysh
2018 Zvonite DiKaprio! (Mini Dizi)
2017 Svoi
2017 Ne vmeste
2016 Diletant (Mini Dizi)
2012 Rodstvennik (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anton Vasilev Fotoğrafları