Antonia Campbell-Hughes

Antonia Campbell-Hughes

Antonia Campbell-Hughes
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.9.1982

Doğum Yeri: Derry, Kuzey İrlanda

Kuzey İrlandalı aktris ve eski moda tasarımcısı.

En iyi 3096 Days'de Natascha Kampusch ve komedi filmi Lead Balloon'da Sam karakterleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Black 47
2018 Highway
2018 Paul, Apostle of Christ
2018 Zoo
2017 Bellwether (Kısa Film)
2017 Pickups
2016 Split
2015 A Coat Made Dark (Kısa Film - Seslendirme)
2015 Andron: Siyah Labirent
2015 Fading Away
2015 Les cowboys
2015 MindGamers
2015 Swansong
2015 The Chameleon
2014 Ölüm Fısıltısı
2014 The Coronas: All the Others (Video Kısa Film)
2013 3096 Days
2013 Under the Skin
2013 Father (Kısa Film)
2012 First Row Orchestra (Kısa Film)
2012 Kelly + Victor
2012 Korku Kapani
2011 Hello Carter (Kısa Film)
2011 Hizmetkar Albert Nobbs
2011 The Other Side of Sleep
2011 The Task
2011 Lotus Eaters
2011 Submission (Video Kısa Film)
2010 Five Day Shelter
2010 Silent Things (Kısa Film)
2009 Grey Britain (Kısa Film)
2009 Hammerhead (Kısa Film)
2009 Into the Rose-Garden (Kısa Film)
2009 Once Upon a Time in Dublin
2009 Parlak yildiz
2007 Tonight Is Cancelled
2005 Breakfast on Pluto
2004 Zombilerin Şafağı

Televizyon

2016 My Mother and Other Strangers
2015 London Spy (Mini Dizi)
2014 Butterfly (TV Kısa Film)
2013 Doll & Em
2013 The Vatican (TV Filmi)
2011 Lewis
2010 Material Girl
2010 When Harvey Met Bob (TV Filmi)
2009 Bluebell Welch
2009 Free Agents
2009 Not Safe for Work (TV Filmi)
2009 Spooks
2008 Delta Forever
2007 Coming Up
2007 Damage (TV Filmi)
2007 The Life and Times of Vivienne Vyle
2007 The Vivienne Vyle Show (TV Filmi)
2006 Blackbeard: Terror at Sea (TV Filmi)
2006 Silent Witness
2006 Lead Balloon
2005 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Antonia Campbell-Hughes Fotoğrafları

Antonia Campbell-Hughes Haberleri