Antonia San Juan

Antonia San Juan

Antonia San Juan
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.3.1961

Doğum Yeri: Las Palmas, İspanya

İspanyol oyuncu, yönetmen ve senarist. Tam adı Antonia San Juan Fernández'dir.

Filmografi

2012 Del lado del verano
2006 La caja
2005 La china
2005 Un buen día
2005 Un dulce despertar
2005 El hambre
2005 La maldad de las cosas
2005 La nevera
2004 Mela y sus hermanas
2004 Te llevas la palma
2003 238
2003 Colours
2002 Octavia
2002 La balsa de piedra
2002 Amnèsia
2002 Piedras
2002 Venganza
2001 V.O.
2000 El pan de cada día, El
2000 Asfalto
1999 Ataque verbal
1999 Manolito Gafotas
1999 Todo sobre mi madre
1999 Hongos
1998 La primera noche de mi vida
1998 El grito en el cielo
1997 Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
1994 La vida siempre es corta

Görev Aldığı Yapımlar

Antonia San Juan Fotoğrafları

Portreler