Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 16.4.1996

Doğum Yeri: Florida, ABD

Arjantin asıllı İngiliz aktrist.

Miami ABD'de doğmuştur. 2015 yapımı korku filmi The Witch'te Thomasin rolüyle ve 2016 yapımı korku-gerilim filmi Split'te Casey Cooke rolleriyle tanınmıştır. 2017'de BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'ne aday gösterildi.

Filmografi

2020 Here Are the Young Men
2020 Last Night in Soho
2020 Emma
2019 Playmobil: The Movie (Seslendirme)
2019 Radyoaktif
2019 Hozier: Dinner & Diatribes (Kısa Film)
2019 Glass
2019 Yeni Mutantlar
2018 Crossmaglen (Kısa Film)
2017 Parçalanmış
2017 Safkan
2017 Karanlık Sır
2016 Morgan
2016 Barry
2015 The Witch
2014 Vampire Academy

Televizyon

2020 The Queen's Gambit
2019 The Dark Crystal: Age of Resistance (Seslendirme)
2019 Peaky Blinders
2017 The Miniaturist (Mini Dizi)
2015 Atlantis
2015 GTA Feat. Sam Bruno: Red Lips (Skrillex Remix) (Kısa Video)
2014 Endeavour
2014 Viking Quest (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anya Taylor-Joy Fotoğrafları

Anya Taylor-Joy Haberleri

Portreler


Vizyondakiler