Apostolis Totsikas

Apostolis Totsikas

Apostolis Totsikas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.1.1983

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan oyuncu.

Filmografi

2016 The Bachelor
2016 Kısa Film Fuse
2015 Bir Nefes
2012 Tyranniemai
2012 Chelsea-Barcelona (Kısa Film)
2011 Kokkinos ouranos
2009 Sto vathos kipos
2009 To kako - Stin epohi ton iroon
2007 Hlektra
2006 Ores koinis isyhias
2006 O gios tou fylaka
2005 Loufa kai parallagi: Seirines sto Aigaio
2005 Apohairetontas (Kısa Film)
2005 Exit (Kısa Film)
2004 Gelinler
2004 R20
2000 Piso porta

Televizyon

2013 Brousko
2011 Piso sto spiti
2011 I genia ton 592 euro
2008 To kleidi tou Paradeisou
2007 Yperoha plasmata
2007 Mazi sou
2006 Oi istories tou astynomou Beka
2005 10i entoli
2004 Ta paidia tis Niovis
2004 S1ngles

Görev Aldığı Yapımlar

  • Bir Nefes, Ein Atem / One Breath, 2015, Oyuncu

Apostolis Totsikas Fotoğrafları

Portreler