Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.8.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi uçak mühendisliği bölümünü kazandı. Oyunculuk yapmaya başladıktan sonra kaydını dondurdu. Bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuş ve bu dizide Mete karakterini canlandırmıştır.

Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Çukur dizileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 7. Koğuştaki Mucize
2017 Martıların Efendisi
2014 Pek Yakında
2013 Tamam mıyız?
2012 Mahmut ile Meryem

Televizyon

2019 Çukur
2018 Çarpışma
2016 İçerde
2015 Maral
2013 Muhteşem Yüzyıl
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2009 Akasya Durağı
2008 Arka Sokaklar

Ödülleri

2014 19. Sadri Alışık Ödülleri - Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülü, Tamam mıyız?
2011 2. Antalya Televizyon Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki

Görev Aldığı Yapımlar

Aras Bulut İynemli Fotoğrafları

Aras Bulut İynemli Haberleri