Ari Aster

Ari Aster

Ari Aster
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.7.1986

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

American Film Institute mezunudur. Ayin (2018), Midsommar (2019) ve The Strange Thing About the Johnsons (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Midsommar
2018 Ayin
2016 C'est La Vie (Kısa Film)
2014 The Turtle's Head (Kısa Film)
2014 Basically (Kısa Film)
2013 Munchausen (Kısa Film)
2011 Beau (Kısa Film)
2011 TDF Really Works (Kısa Film)
2011 The Strange Thing About the Johnsons (Kısa Film)

Senaryo

2019 Midsommar
2018 Ayin
2016 C'est La Vie (Kısa Film)
2014 The Turtle's Head (Kısa Film)
2014 Basically (Kısa Film)
2013 Munchausen (Kısa Film)
2011 Beau (Kısa Film)
2011 The Strange Thing About the Johnsons (Kısa Film)

Oyuncu

2011 Beau (Kısa Film)
2011 TDF Really Works (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ritüel, Midsommar, 2019, Yönetmen, Senarist
  • Ayin, Hereditary, 2018, Yönetmen, Senarist

Ari Aster Fotoğrafları

Ari Aster Haberleri

Portreler