Ariane Ascaride

Ariane Ascaride

Ariane Ascaride
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.10.1954

Doğum Yeri: Marsilya, Fransa

Fransız aktris, senarist ve yönetmen.

Marius and Jeannette, My Life on Ice ve Where the Heart Is gibi filmlerde rol aldı. Aynı zamanda Le Voyage en Arménie'nin (Ermenistan) filminin senaryosunu yazdı ve oynadı.

Ascaride, Marius et Jeannette filmiyle 1998 yılında Cesar, The Town Is Quiet filmiyle Valladolid Uluslararası Film Festivali ve Le Voyage en Arménie filmiyle 2006 Roma Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.

Filmografi

2017 The House by the Sea
2016 Heaven Will Wait
2015 L'amour ne pardonne pas
2015 Don't Tell Me the Boy Was Mad
2014 Ariane's Thread
2014 Once in a Lifetime
2013 Fanny
2013 Another Life
2011 The Snows of Kilimanjaro
2011 The Art of Love
2011 Delicacy
2010 Roses à crédit
2009 The Army of Crime
2009 The Hedgehog
2008 Lady Jane
2006 Changement d'adresse
2006 Le voyage en Arménie (Ayrıca Senarist)
2006 L'année suivante
2005 Imposture
2005 Miss Montigny
2005 Code 68
2004 A Common Thread
2004 Mon père est ingénieur
2004 Le thé d'Ania
2003 Le ventre de Juliette
2002 Marie-Jo and Her Two Lovers
2002 Lulu
2002 My Life on Ice
2000 Drôle de Félix
2000 À l'attaque!
2000 The Town Is Quiet
1999 Nadia and the Hippos
1999 Paddy
1999 Bad Company
1999 Nag la bombe
1998 Le serpent a mangé la grenouille
1998 À la place du coeur
1998 Les 3 manteaux (Kısa Film)
1997 L'autre côté de la mer
1997 Marius et Jeannette
1996 Calino Maneige
1995 À la vie, à la mort!
1993 L'argent fait le bonheur
1991 Dieu vomit les tièdes
1990 Le coupeur d'eau (Kısa Film)
1985 Rouge midi
1985 Ki lo sa?
1983 Vive la sociale!
1981 Dernier été
1980 À vendre
1980 Retour à Marseille
1977 Solemn Communion
1976 Antoine Vitez s'amuse avec Claudel et Brecht

Televizyon

2013 C'est pas de l'amour (TV Filmi)
2012 Divorce et fiançailles (TV Filmi)
2011 Les mauvais jours (TV Filmi)
2010 George et Fanchette (TV Filmi)
2010 Histoires de vies (Sadece Yönetmen)
2010 La femme qui pleure au chapeau rouge (TV Filmi)
2010 Fracture (TV Filmi)
2005 Vénus&Apollon
2000 Retiens la nuit (TV Filmi)
1999 Combats de femme
1993 Grossesse nerveuse (TV Filmi)
1990 Jofroi de la Maussan (TV Filmi)
1990 Onorato (TV Filmi)
1982 L'apprentissage de la ville (TV Filmi)
1982 Mozart (Mini Dizi)
1981 L'inspecteur mène l'enquête
1981 Les amours des années folles

Görev Aldığı Yapımlar

Ariane Ascaride Fotoğrafları

Ariane Ascaride Haberleri