Ariane Labed

Ariane Labed

Ariane Labed
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.5.1984

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan asıllı Fransız aktris. 

İlk filmi 2010 yılı yapımı Attenberg'deki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Volpi Kupası'nı kazandı. Daha sonra Alpler (2011) ve Before Midnight (2013) filmlerinde yer aldı. 2014'te High and Dry gibi birkaç kısa filmde rol aldı ve  Alice's Odyssey adlı filminde Alice karakteriyle başrolde oynadı. Umut Veren Kadın Oyuncu dalında Cezar Ödülü'ne aday gösterildi. 2015 yılında The Forbidden Room ve The Lobster filmlerinde yer aldı.

Filmografi

2018 Mary Magdalene
2016 The Stopover
2016 Assassin's Creed
2015 The Forbidden Room
2015 The Lobster
2015 Seances
2015 Prejudice
2015 Despite the Night
2014 Magic Men
2014 High and Dry (Kısa Film)
2014 La Diagonale du fils (Kısa Film)
2014 Love Island
2014 Fidelio, Alice's Odyssey
2013 Before Midnight
2013 A Place on Earth
2012 The Capsule (Kısa Film)
2011 Alps
2010 Attenberg

Televizyon

2016 Black Mirror

Görev Aldığı Yapımlar

Ariane Labed Fotoğrafları

Ariane Labed Haberleri

Portreler