Arieh Worthalter

Arieh Worthalter

Arieh Worthalter
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1985

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Belçika asıllı Fransız aktör.

Annesi Belçikalı, babası ise Fransızdır. New York Film Akademisi ve Brüksel INSAS'da drama eğitimi aldı. İyi derecede İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Felemenkçe ve İbranice dillerini konuşabilmektedir. 

Baskın Günü (2016), Marie Curie (2016) ve Le passé devant nous (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Douze Mille
2018 Kız
2018 Pearl
2018 Duelles
2017 The Visitor (Kısa Film)
2017 Razzia
2017 La promesse de l'aube
2016 Marie Curie
2016 Le passé devant nous
2016 Even Lovers Get the Blues
2016 Éternité
2016 Baskın Günü
2015 Star Dust (Kısa Film)
2015 Les anarchistes
2015 Jay parmi les hommes (Kısa Film)
2012 The Attack
2012 Matteus (Kısa Film)
2012 Lulu du lac (Kısa Film)
2012 Les mains dans les poches (Kısa Film)
2011 Walden (Kısa Film)
2011 Terre nouvelle (Kısa Film)
2009 Somewhere Between Here and Now

Televizyon

2017 Transferts
2015 De Bunker

Görev Aldığı Yapımlar

Arieh Worthalter Fotoğrafları

Portreler