Arielle Kebbel

Arielle Kebbel

Arielle Kebbel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.2.1985

Doğum Yeri: Winter Park, Florida, ABD

ABD'li aktris, model ve şarkıcı. 

Rol aldığı Amerikan Pastası: Bando Kampı, John Tucker Ölmeli, Biri Beni Isırdı, Denizden Gelen Kız sinema filmleri ile ve 90210, The Vampire Diaries, Gilmore Girls, Life Unexpected dizileriyle tanınmıştır. Rol aldığı korku filmleri Davetsiz ve Garez 2'deki başarısından dolayı Scream Queen kabul edilir.

Arielle Kebbel Winter Park, Florida'da dünyaya geldi. Eğitimini Winter Garden'daki Crenshaw School'da tamamladı. Modellik kariyeri, 2002 yılında eyalet çapında düzenlenen güzellik yarışması olan Miss Florida Teen USA'ya katılmasıyla başlamıştır.

Kebbel'ın oyunculuk kariyeri Los Angeles'a taşınmasıyla başlamıştır. Taşındığı ilk hafta dönemin ünlü dizilerinden olan Gilmore Girls'ün seçmelerinde katılmış ve başarılı olarak dizinin üçüncü, dördüncü ve beşinci sezonlarında Lindsay Anne Lister Forester olarak rol almıştır. Böylelikle Kebbel oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Filmografi

2018 Fifty Shades Freed
2017 Another Time
2012 Supporting Characters
2012 Think like a Man
2011 I Melt with You
2011 The Brooklyn Brothers Beat the Best
2011 Mardi Gras: Spring Break
2010 Brooklyn to Manhattan
2010 Vampires Suck
2010 Answer This!
2009 The Uninvited
2008 Forever Strong
2008 Freakdog
2007 Daydreamer
2006 Outlaw Trail: The Treasure of Butch Cassidy
2006 The Grudge 2
2006 John Tucker Must Die
2006 Aquamarine
2006 The Bros.
2005 The Kid & I
2005 American Pie Presents: Band Camp
2005 Dirty Deeds
2005 Reeker
2005 Be Cool
2004 Soul Plane

Televizyon

2017 Midnight, Texas
2017 Four Christmases and a Wedding
2015 Bridal Wave
2015 UnREAL
2015 The League
2015 Robot Chicken
2015 Ballers
2015 The Grinder
2014 Sweet Surrender
2014 The After (Web Dizisi)
2013 Perfect Score
2013 Instant Mom
2012 A Bride for Christmas
2012 Hawaii Five-0
2012 Audrey
2011 Marcy
2011 Good Vibes (Seslendirme)
2011 Hallelujah (TV Filmi)
2011 90210
2010 True Blood
2010 Life Unexpected
2009 No Heroics
2009 The Vampire Diaries
2007 Football Wives
2006 Shark
2005 CSI: Miami
2005 Clubhouse
2004 Entourage
2004 Grounded for Life
2003 CSI: Crime Scene Investigation
2003 Judging Amy
2003 Law & Order: Special Victims Unit
2003 Gilmore Girls

Görev Aldığı Yapımlar

Arielle Kebbel Fotoğrafları

Arielle Kebbel Haberleri