Arın Kuşaksızoğlu

Arın Kuşaksızoğlu

Arın Kuşaksızoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.11.1984

Doğum Yeri: Türkiye

Türk müzisyen, dublaj sanatçısı ve oyuncu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdikten sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Sanat ve Tasarım, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Kültürel İncelemeler alanında yüksek lisans ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İletişim alanında doktora yapmıştır. Kül isimli bir grupla müzik ve bazı reklam çalışmalarında seslendirme yapmaktadır. Daire (2013), Kaygı (2017) ve Nuh Tepesi (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bilmemek
2018 Nuh Tepesi
2018 Lady Winsley
2017 Kaygı
2013 Daire

Görev Aldığı Yapımlar

Arın Kuşaksızoğlu Fotoğrafları

Arın Kuşaksızoğlu Haberleri

Portreler