Armin Mueller-Stahl

Armin Mueller-Stahl

Armin Mueller-Stahl
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.12.1930

Doğum Yeri: Tilsit, Almanya

Alman aktör, ressam ve yazar.

Filmografi

2015 Knight of Cups
2009 Leningrad
2009 Melekler ve Şeytanlar
2009 Uluslararası
2008 Buddenbrooks
2007 Şark Vaatleri
2006 Ich bin die Andere
2006 Local Color
2004 The Dust Factory
2004 The Story of an African Farm
2001 The Long Run
2000 Pilgrim
2000 Görev: Mars
1999 Jakob the Liar
1999 The Third Miracle
1999 The Thirteenth Floor
1998 Gizli Dosyalar
1998 The Commissioner
1997 Barışçı
1997 The Assistant
1997 Oyun
1996 Ogre
1996 Conversation with the Beast (Ayrıca yönetmen ve senarist)
1996 Shine
1995 Theodore Rex
1995 A Pyromaniac's Love Story
1994 The Last Good Time
1994 Holy Matrimony
1994 Taxandria
1993 The House of the Spirits
1993 Der Kinoerzähler
1993 Red Hot
1992 Far from Berlin
1992 The Power of One
1992 Utz
1991 Bronsteins Kinder
1991 Kafka
1991 Dünyada Bir Gece
1990 Avalon
1989 Müzik Kutusu
1989 A Hecc
1989 Schweinegeld
1989 Das Spinnennetz
1988 Killing Blue
1987 Der Joker
1986 Momo
1985 Der Angriff der Gegenwart auf die übrige Zeit
1985 Vergeßt Mozart
1985 Die Mitläufer
1985 Albay Redl
1985 Bittere Ernte
1984 Tausend Augen
1984 Rita Ritter
1983 Travma
1983 Almanya'da Bir Aşk
1983 L'homme blessé
1983 Un dimanche de flic
1983 Viadukt
1983 Glut
1982 Die Flügel der Nacht
1982 Der Westen leuchtet
1982 Veronika Voss'un Tutkusu
1981 Lola
1977 Die Flucht
1976 Nelken in Aspik
1974 Jakob, der Lügner
1974 Kit & Co.
1973 Die Hosen des Ritters Bredow
1972 Januskopf
1972 Der Dritte
1970 Tödlicher Irrtum
1967 Ein Lord am Alexanderplatz
1964 Alaskafüchse
1964 Preludio 11
1963 Christine
1963 Naakt onder de wolven
1962 ...und deine Liebe auch
1962 Königskinder
1960 Fünf Patronenhülsen
1956 Heimliche Ehen
1956 Das Stacheltier - Der Querkopf (Kısa Film)

Televizyon

2009 Die Treuhänderin (Belgesel - Anlatıcı)
2007 Leningrad (Mini Dizi)
2005 The Power of Knowledge (TV Filmi)
2004 The West Wing
2001 Die Manns - Ein Jahrhundertroman (Mini Dizi)
2001 Crociati (TV Filmi)
1999 Jesus (TV Filmi)
1997 12 Angry Men (TV Filmi)
1997 In the Presence of Mine Enemies (TV Filmi)
1990 Le gorille
1988 Tagebuch für einen Mörder (TV Filmi)
1988 L'heure Simenon
1987 Amerika (Mini Dizi)
1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (Mini Dizi)
1987 Franza (TV Filmi)
1987 Unser Mann im Dschungel (TV Filmi)
1986 Der Fall Franza (TV Filmi)
1986 Auf den Tag genau (TV Filmi)
1985 Hautnah (TV Filmi)
1985 Gauner im Paradies (TV Filmi)
1984 Derrick
1984 Ein Fall für zwei
1984 Tatort
1983 Ruhe sanft, Bruno (TV Filmi)
1982 Ausgestoßen (TV Filmi)
1982 Die Gartenlaube (TV Filmi)
1982 Flucht aus Pommern (TV Filmi)
1982 Wohin und zurück (TV Filmi)
1982 Ich werde warten (TV Filmi)
1981 Collin (TV Filmi)
1981 Ja und Nein (TV Filmi)
1981 Sonderdezernat K1
1980 Die längste Sekunde (TV Filmi)
1978 Geschlossene Gesellschaft (TV Filmi)
1976 Die Lindstedts
1974 Die eigene Haut (TV Filmi)
1973 Die sieben Affären der Dona Juanita (Mini Dizi)
1973 Das unsichtbare Visier
1972 Weil es mir Spaß macht (TV Kısa Film)
1971 Die Verschworenen (Mini Dizi)
1971 Der Arzt wider Willen (TV Filmi)
1970 Kein Mann für Camp Detrick (TV Filmi)
1969 Die Dame aus Genua (TV Filmi)
1968 Wege übers Land (Mini Dizi)
1967 Emilia Galotti (TV Filmi)
1966 Columbus 64 (Mini Dizi)
1965 Wolf unter Wölfen (Mini Dizi)
1964 Herr Lamberthier (TV Filmi)
1963 Rauhreif (TV Filmi)
1963 Der Andere neben dir (TV Filmi)
1963 Die letzte Chance (TV Filmi)
1962 Das Mädchen ohne Mitgift (TV Filmi)
1960 Flucht aus der Hölle (Mini Dizi)
1960 Der Raub der Sabinerinnen (TV Filmi)
1960 Menschen von Budapest (TV Filmi)
1959 Beton (TV Filmi)
1959 Wenn die Nacht kein Ende nimmt (TV Filmi)
1958 Rose Bernd (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Armin Mueller-Stahl Fotoğrafları

Armin Mueller-Stahl Haberleri