Arnaud Valois

Arnaud Valois

Arnaud Valois
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.2.1984

Doğum Yeri: Lyon, Fransa

Fransız aktör.

Cours Florent'de oyunculuk eğitimi aldı. Nicole Garcia tarafından keşfedildi ve Charlie Says filminde Jean-Pierre Bacri, Vincent Lindon ve Benoît Magimel'le birlikte başrolde oynadı. Daha sonra Josiane Balasko'nun yönetmenliğini yaptığı Client ve André Techine'in Girl on the Train filmlerinde yer aldı.

Filmografi

2017 Kalp Atışı Dakikada 120
2011 Eyes Find Eyes
2011 Les yeux de sa mère
2009 La fille du RER
2008 Müşteri
2007 L'application des peines (Kısa Film)
2006 Selon Charlie
2004 Plutôt d'accord (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Arnaud Valois Fotoğrafları

Arnaud Valois Haberleri