Arsenio Hall

Arsenio Hall

Arsenio Hall
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.2.1956

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Amerika Rüyası (1988), Black Dynamite (2009) ve Martial Law (1998) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Coming 2 America
2009 Black Dynamite
2008 Igor (Seslendirme)
2006 Scooby-Doo! Korsanın Sırrı! (Video - Seslendirme)
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
1990 Hayalet
1989 Harlem Geceleri
1989 Paula Abdul: Straight Up (Kısa Video)
1988 Amerika rüyası
1987 Amazon Women on the Moon

Televizyon

2018 All About The Washingtons
2018 The Mayor
2016 Lopez
2012 Black Dynamite (Seslendirme)
2005 The Proud Family Movie (TV Filmi – Seslendirme)
2000 The Norm Show
2000 Martial Law
1997 Arsenio
1997 ABC TGIF
1990 Cheers
1989 Day by Day
1987 Gerçek Hayalet Avcıları (Seslendirme)
1986 Alfred Hitchcock Presents
1985 New Love, American Style
1982 Movie Macabre

Yapımcı

1993 Bopha!
1992 Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You (Kısa Video)

Televizyon

2014 The Arsenio Hall Show
1997 Arsenio
1994 One on One with Magic Johnson (TV Filmi)
1994 The Arsenio Hall Show
1991 The Party Machine with Nia Peeples

Senaryo

2004 Before They Were Kings: Vol. 1 (Video)

Televizyon

1994 The Arsenio Hall Show
1993 Soul Train Comedy Awards
1991 A Party for Richard Pryor (Belgesel)
1990 1990 MTV Video Music Awards
1987 Comedy Club
1987 Uptown Comedy Express

Görev Aldığı Yapımlar

Arsenio Hall Fotoğrafları