Asier Etxeandia

Asier Etxeandia

Asier Etxeandia
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.6.1975

Doğum Yeri: Bilbao, İspanya

İspanyol oyuncu.

Tam adı Asier Gómez Etxeandia'dır. Velvet (2013), La novia (2015) ve Ma ma (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Nadie muere en Ambrosía
2019 Sordo
2019 Acı ve Zafer
2017 El pelotari y la fallera (Kısa Film)
2017 Llueven vacas
2016 La puerta abierta
2015 Supercool (Kısa Film)
2015 Ma ma
2015 La novia
2014 Por siempre jamón (Kısa Film)
2014 Tuhaf Ev
2012 Los días no vividos
2011 El Capitán Trueno y el Santo Grial
2010 Sí bemol (Kısa Film)
2009 Together (Kısa Film)
2009 Siete minutos
2009 Mentiras y gordas
2009 King Conqueror
2007 Unione europea (Kısa Film)
2007 Final (Kısa Film)
2007 Las 13 rosas
2007 Café solo o con ellas
2006 El próximo oriente
2004 Vértices (Kısa Film)
2004 La mirada violeta
2000 Dame otro final (Kısa Film)
1996 ¡After! (Kısa Film)

Televizyon

2020 La línea invisible
2019 Velvet Colección
2017 El final del camino
2016 Velvet
2013 Amar en tiempos revueltos
2013 Tormenta (Mini Dizi)
2012 La fuga
2011 El ángel de Budapest (TV Filmi)
2010 Los hombres de Paco
2010 Vuelo IL8714 (Mini Dizi)
2009 Herederos
2008 Cuestión de sexo
2008 Cuenta atrás
2006 Cartas de Sorolla (TV Filmi)
2005 Motivos personales
2005 Los Serrano
2005 El comisario
2004 Cuéntame
2002 Un paso adelante
2000 Platos sucios

Görev Aldığı Yapımlar

Asier Etxeandia Fotoğrafları

Asier Etxeandia Haberleri

Portreler