Asif Kapadia

Asif Kapadia

Asif Kapadia
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

Hint asıllı İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Sheep Thief (1997), The Warrior (2001), Senna (2010), Amy (2015) ve Diego Maradona (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2016 Ali ve Nino
2007 Far North
2006 Arayış
2001 The Warrior

Belgesel

2012 The Odyssey (Kısa Film)
2019 Diego Maradona
2015 Amy
2010 Senna
2008 Uneternal City

Kısa Film

2016 The Tale of Thomas Burberry
2013 Standard Operating Procedure
2008 My World
2008 Trancity
2002 The Sheep Thief
1996 The Waiting Room
1996 Wild West
1994 Indian Tales

Televizyon

2017 Mindhunter

Yapımcı

2013 Monsoon Shootout

Belgesel

2016 Supersonic
2012 The Odyssey
2015 Ronaldo

Televizyon

2018 Stephen: The Murder that Changed a Nation (Mini Dizi)

Kısa Film

2003 The Bypass
2002 Black Nor White

Televizyon

2019 The Last Hour

Senaryo

2007 Far North
2001 The Warrior

Belgesel

2012 The Odyssey
2008 Uneternal City

Kısa Film

2008 Trancity
2002 The Sheep Thief
1996 The Waiting Room
1996 Wild West
1994 Indian Tales

Görev Aldığı Yapımlar

Asif Kapadia Fotoğrafları

Asif Kapadia Haberleri

Portreler


Vizyondakiler