Aslı İnandık

Aslı İnandık

Aslı İnandık
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.3.1989

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk müzisyen ve oyuncu.

Lise öğrenimini Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünde tamamladı. Ana sanat dalı çello ve zorunlu enstrüman dalında ise piyano olmak üzere 4 sene müzik eğitimi aldı. 2007 yılında Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde öğrenime başladı. Burada da çello ve piyano öğrenimine devam etti ve 2011 yılında mezun oldu. Aynı sene Ankara Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Arthur Miller’ın “Orkestra” adlı oyununda rol aldı. 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro / Oyunculuk Bölümü’nde öğrenim görmeye başladı fakat 2014 yılında öğrenimine ara verdim. İnternet, TV, dublaj ve sinema projelerinde yer aldı. 

İlk kez Yalan Dünya dizisiyle profesyonel anlamda oyunculuk yapmaya başlayan İnandık, halen Güldür Güldür Show komedi programında rol almaktadır.

Filmografi

2019 Soluk
2019 Aslı Gibidir
2017 Cici Babam
2015 Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok

Televizyon

2019 Benim Tatlı Yalanım
2017 Yıldızlar Şahidim
2013 BKM Güldür Güldür
2012 Yalan Dünya

Görev Aldığı Yapımlar

Aslı İnandık Fotoğrafları

Aslı İnandık Haberleri

Portreler