Aslı Orcan

Aslı Orcan

Aslı Orcan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.5.1980

Doğum Yeri: Aydın

Türk oyuncudur.

Filmografisi
Sır Kapısı / Sırlar Dünyası (2002)
Hekimoğlu (2003)
Burçak Tarlası (2004)
Çapkın (2005)
Sensiz Olmuyor (2005)
Kaybolan Yıllar (2006) - Yasemin
İki Yabancı (2007) - Rana
Yemin (2007) - Yeşim
Ateş ve Barut (2008) - Yonca
Cam Kırıkları (2009) - Emel
Aile Saadeti (2009)
Karadayı (2012 - 2013) - Serra Aşık
Kurt Seyit ve Şura (dizi) (2014) - Barones Lola
Medcezir (2014-)

Görev Aldığı Yapımlar

Aslı Orcan Fotoğrafları

Aslı Orcan Haberleri

Portreler