Aslı Orcan

Aslı Orcan

Aslı Orcan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.05.1980

Doğum Yeri: Aydın, Türkiye

Türk oyuncu

2003 yılında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı - Türk Halk Dansları bölümünden mezun olmuştur. Bir süre Magic You Ney Lames of Passion grubunda profesyonel dansçılık yapmıştır. Ekol Drama Okulu Sinema TV Oyunculuk Bölümü'nde ve Ayla Algan Akademisi'nde özel kamera oyunculuğu ve diyalog dersleri almıştır.

Filmografi

2021 Kırmızı Kamyon
2017 Kara Yazı
2017 Bana Sevmeyi Anlat
2015 Medcezir
2014 Kurt Seyit ve Şura
2013 Karadayı
2009 Cam Kırıkları
2009 Aile Saadeti
2008 Ateş ve Barut
2007 İki Yabancı
2007 Yemin
2006 Kaybolan Yıllar
2005 Çapkın
2005 Sensiz Olmuyor
2004 İnce Hacı
2004 Burçak Tarlası (TV Filmi)
2003 Hekimoğlu
2002 Sır Kapısı / Sırlar Dünyası

Görev Aldığı Yapımlar

Aslı Orcan Fotoğrafları

Aslı Orcan Haberleri