Aslıhan Güner

Aslıhan Güner

Aslıhan Güner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.12.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 9 Haziran 2013 tarihinde, Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Filmografi

2017 Ver Kaç
2015 Selam: Bahara Yolculuk
2015 Yusuf ve Yusuf
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel
2007 Sözün Bittiği Yer
2005 The İmam

Televizyon

2016 Kehribar
2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2014 Kızılelma
2013 Herşey Yolunda Merkez
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
2012 Geceler Yarim Oldu
2010 Şefkat Tepe
2008 Sonsuz Merhamet (TV Filmi)
2007 Kuzey Rüzgarı
2007 Yuvamı Yıkamazsın (TV Filmi)
2007 Yine Bana Kalasın (TV Filmi)
2007 Asi
2007 Zeliha'nın Gözleri
2006 Selena
2006 Esir Kalpler
2006 Eksi 18
2006 Sevda Çiçeği
2006 Çemberimde Gül Oya
2004 Büyük Buluşma
2004 En İyi Arkadaşım
2002 Sırlar Dünyası

Görev Aldığı Yapımlar

Aslıhan Güner Fotoğrafları

Aslıhan Güner İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler