Aslıhan Malbora

Aslıhan Malbora

Aslıhan Malbora
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.03.1995

Doğum Yeri: Afyonkarahisar, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü mezunudur. Oyunculuk eğitimini ise Akademi 35.5 Sanat Evi'nde almıştır. İlk olarak 2017 tarihinde 'Seven Ne Yapmaz' isimli dizi ile oyunculuğa başlamıştır. 2020 yılı yapımı Aile Hükümeti filmi ilk sinema filmidir.

Filmografi

2021 Her Şeye Rağmen
2020 Aile Hükümeti

Televizyon

2020 Gel Dese Aşk
2019 Her Yerde Sen
2018 Kalbimin Sultanı
2018 Ağlama Anne
2017 Seven Ne Yapmaz

Görev Aldığı Yapımlar

Aslıhan Malbora Fotoğrafları

Aslıhan Malbora Haberleri