Ataberk Mutlu

Ataberk Mutlu

Ataberk Mutlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.6.2005

Doğum Yeri: Tekirdağ, Türkiye

Türk oyuncu.

14 Haziran 2005'te Çorlu, Tekirdağ'da doğan Ata Berk Mutlu, ailesi tarafından 4 buçuk yaşındayken ajansa başvuru yapılmış ve ilk deneyimi olan Danino Süt reklamı ile sektör ile tanışmıştır. Hemen ardından Cuma'ya Kalsa dizisi ile ilk dizi tecrübesini, oynadığı Berk karakteriyle yapmıştır.

Ata Berk Mutlu 6. sınıf öğrencisidir. Annesi Ayfer Mutlu, babası Erhan Mutlu ve kardeşi Can Mutlu olmak üzere 4 kişilik bir ailede yaşamaktadır.

Ata Berk Mutlu okulda birçok tiyatro sahne oyunu etkinliklerine katılmış, ilk sahne tecrübesini de Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery'in dünyaca ünlü hikâyesi Küçük Prens oyunu ile gerçekleştirmiştir.

Filmografi

2018 Rüzgar
2014 Pek Yakında
2014 Bana Adını Sor
2012 Arkadaşım Max

Televizyon

2017 Şevkat Yerimdar
2016 Poyraz Karayel
2014 Karadayı
2011 Anneler ile Kızları

Ödülleri

2016 Doğa Okulları Ataşehir 3 Kampüsü Ödülleri - En İyi Çocuk Oyuncu, Poyraz Karayel
2015 Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Çocuk Oyuncu, Poyraz Karayel
2015 Gelişim Üniversitesi 4. Medya Ödülleri, En Beğenilen Çocuk Erkek Oyuncu, Poyraz Karayel
2014 Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği - En Başarılı Çocuk Dizi Oyuncusu, Poyraz Karayel

Görev Aldığı Yapımlar

Ataberk Mutlu Fotoğrafları

Ataberk Mutlu İle İlgili Haberler