Atakan Şatıroğlu

Atakan Şatıroğlu

Atakan Şatıroğlu
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Tasarım Bölümü mezunudur. Ayhan Işık Oyunculuk Okulu kurucularındandır. Katla Gözyaşlarımı ve Kirli Gözlük isimli kısa filmlerin ardından 2017 yılında Katre filmiyle ilk kez uzun metraj bir filmin yönetmenliğini üstlenmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2020 Lanetli Anlaşma
2020 Adamın Gol Diyor (Kısa Film)
2010 Katla Gözyaşlarımı (Kısa Film)
2009 Kirli Gözlük (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Katre
2020 Adamın Gol Diyor (Kısa Film)
2010 Katla Gözyaşlarımı (Kısa Film)
2009 Kirli Gözlük (Kısa Film)

Senaryo

2020 Lanetli Anlaşma

Oyuncu

2020 Adamın Gol Diyor (Kısa Film)
2017 Katre

Görev Aldığı Yapımlar

  • Lanetli Anlaşma, 2020, Yönetmen, Senarist
  • Katre, Katre: Hainler Daima İçimizde, 2017, Yapımcı, Oyuncu

Atakan Şatıroğlu Fotoğrafları

Atakan Şatıroğlu Haberleri

Portreler