Athenea Mata

Athenea Mata

Athenea Mata
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 11.9.1976

Doğum Yeri: Madrid, İspanya

İspanyol aktris.

Şampiyonlar (2018), La dársena de poniente (2006) ve Muertos de risa (1999) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Şampiyonlar
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo (Seslendirme)
2014 Absolutamente personal (Kısa Film)
2013 Dolor (Kısa Film)
2005 Film 101
2004 Cuídate de mí
2004 Nosotras nos amamos mientras tú nos miras (Kısa Video)
2002 Peor imposible, ¿qué puede fallar?
2002 La soledad era esto
2001 El diario de la abuela (Kısa Film)
2000 El grito de Munch (Kısa Film)
1999 Muertos de risa

Televizyon

2016 Centro médico
2007 C.L.A. No somos ángeles
2007 La dársena de poniente
2001 El secreto
2000 Al salir de clase

Görev Aldığı Yapımlar

Athenea Mata Fotoğrafları

Athenea Mata Haberleri

Portreler