Athina Rachel Tsangari

Athina Rachel Tsangari

Athina Rachel Tsangari
Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.4.1966

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Trigonometry (2020), Şövalye (2015) ve Geceyarısından Önce (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 30/30 Vision: 3 Decades of Strand Releasing
2016 After Before (Kısa Film)
2015 Şövalye
2013 The Benaki Museum (Kısa Film)
2013 Venice 70: Future Reloaded (Belgesel)
2012 The Capsule (Kısa Film)
2010 Attenberg
2000 The Slow Business of Going
1994 Fit (Kısa Film)

Televizyon

2020 Trigonometry (Mini Dizi)
2014 Borgia

Yapımcı

2020 Digger
2018 Gomenaki (Kısa Film)
2018 Luciérnagas
2017 Preparation (Kısa Film)
2016 After Before (Kısa Film)
2016 Sandy Beach (Kısa Film)
2015 Şövalye
2015 Petting Zoo
2014 Los Angeles Gölü
2013 Lustlands
2013 Geceyarısından Önce
2012 The Capsule (Kısa Film)
2012 Pearblossom Hwy
2011 Alpeis
2010 Attenberg
2010 Lovers of Hate
2009 Köpek Dişi
2006 Palestine Blues (Belgesel Video)
2005 Kinetta
2001 Pleasureland (Kısa Film)
2000 The Slow Business of Going
1994 Fit (Kısa Film)

Televizyon

2020 Trigonometry (Mini Dizi)

Senaryo

2015 Şövalye
2013 The Benaki Museum (Kısa Film)
2012 The Capsule (Kısa Film)
2010 Attenberg
2000 The Slow Business of Going (Kısa Film)
1994 Fit (Kısa Film)

Oyuncu

2013 Geceyarısından Önce
1990 Uyuşuk

Görev Aldığı Yapımlar

  • Şövalye, Chevalier, 2015, Yönetmen, Senarist
  • Geceyarısından Önce, Before Midnight , 2013, Oyuncu
  • Kapsül, The Capsule, 2012, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Sanat Yönetmeni
  • Alpler, Alpeis / Alps, 2011, Yapımcı

Athina Rachel Tsangari Fotoğrafları

Athina Rachel Tsangari Haberleri

Portreler


Vizyondakiler