Aubrey Reynolds

Aubrey Reynolds

Aubrey Reynolds
Oyuncu

Doğum Yeri: Texsas, ABD

ABD'li aktris.

Colleyville Heritage Lisesi ve Brigham Young Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. İlk kez 2014 yılı yapımı 16 Stones filmiyle oyunculuğa başladı. Sinema filmi Waffle Street (2015) ve 2016 yılı yapımı TV filmi You May Now Kill the Bride ile tanınmıştır.

Filmografi

2018 Time Freak
2017 Annie (Kısa Film)
2017 Crossroads (Kısa Film)
2017 An Hour Behind
2016 This Girl Dazlyn (Kısa Film)
2016 Shock
2016 Cyborg X
2015 Waffle Street
2015 Being Charlie
2014 16 Stones

Televizyon

2018 Snatchers
2018 Frenzy (TV Filmi)
2017 My Crazy Ex
2017 Sinister Minister (TV Filmi)
2016 My Christmas Love (TV Filmi)
2016 You May Now Kill the Bride (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Aubrey Reynolds Fotoğrafları

Portreler