Audra McDonald

Audra McDonald

Audra McDonald
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.7.1970

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

ABD'li şarkıcı ve oyuncu.

Tam adı Audra Ann McDonald'dır. The Sound of Music Live! (2013), A Raisin in teh Sun (2008), Güzel ve Çirkin (2017) ve Private Practice (2007-2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Respect
2017 Hello Again
2017 Güzel ve Çirkin
2015 Sıra Dışı Anne
2011 Rampart
2009 She Got Problems (Kısa Film)
2004 The Best Thief in the World
2003 Tea Time with Roy & Sylvia (Kısa Film)
2003 Babalar ve Oğulları
1999 Cradle Will Rock
1998 Aşkımın Hedefisin
1996 Seven Servants

Televizyon

2020 The Good Fight
2019 BoJack Horseman (Seslendirme)
2016 Once Upon a Sesame Street Christmas (TV Filmi)
2016 Lady Day at Emerson's Bar & Grill (TV Filmi)
2016 A Celebration of American Creativity: In Performance at the White House
2013 The Sound of Music Live!
2013 The Ordained (TV Filmi)
2013 The Good Wife
2013 It Could Be Worse
2013 Sesame Street (Seslendirme)
2010 Submissions Only
2009 Grey's Anatomy
2008 A Raisin in the Sun (TV Filmi)
2007 Great Performances
2013 Private Practice
2006 The Bedford Diaries (Mini Dizi)
2007 Kidnapped
2017 Live from Lincoln Center
2003 Partners and Crime (TV Filmi)
2003 Mister Sterling
2001 Wit (TV Filmi)
2000 The Last Debate (TV Filmi)
2000 Law & Order: Special Victims Unit
1999 The Wonderful World of Disney
1999 Homicide: Life on the Street
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Audra McDonald Fotoğrafları

Audra McDonald Haberleri

Portreler


Vizyondakiler