Avery Pizzuto

Avery Pizzuto

Avery Pizzuto
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

The Killing of Two Lovers (2020), Stay Out of the F**king Attic (2020) ve Hanneli and Anne (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Second Chances (Kısa Film)
2022 Chapter X
2020 The Killing of Two Lovers
2020 Stay Out of the F**king Attic
2019 Deprivation (Kısa Film)
2018 Trek: The Movie
2017 VAL (Kısa Film)
2017 Hanneli and Anne (Kısa Film)
2016 We All Fall Down
2016 Incipient: The Immaculate Invention (Kısa Film)
2016 Abandon (Kısa Film)
2015 8 Stories

Televizyon

2018 Jingle Belle (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Avery Pizzuto Fotoğrafları

Avery Pizzuto Haberleri