Avi Arad

Avi Arad

Avi Arad
Yapımcı

Doğum Tarihi: 1.8.1948

Doğum Yeri: Ramat Gan, İsrail










Filmografisi

2010'lar

  •   Robosapien: Rebooted, 2010
  •   Iron Man 2, 2010
  •   The Avengers, 2012
  •   The Amazing Spider-Man, 2012
  •   Ghost Rider: Spirit of Vengeance, 2012
2000'ler
  •   X-Men, 2000
  •   X-Men Evolution, 2000
  •   Spider-Man, 2002
  •   Blade II, 2002
  •   Hulk, 2003
  •   X2, 2003
  •   Daredevil, 2003
  •   Blade: Trinity, 2004
  •   Spider-Man 2, 2004
  •   The Punisher, 2004
  •   Fantastic Four, 2005
  •   Elektra, 2005
  •   X-Men: The Last Stand, 2006
  •   Bratz: The Movie, 2007
  •   Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, 2007
  •   Spider-Man 3, 2007
  •   Ghost Rider, 2007
  •   The Incredible Hulk, 2008
  •   Iron Man, 2008
  •   Punisher: War Zone, 2008
  •   X-Men Origins: Wolverine, 2009
    1990'lar
  •   The Bots Master, 1993
  •   Double Dragon, 1993
  •   King Arthur and the Knights of Justice, 1993
  •   Spider-Man, 1994
  •   Fantastic Four, 1994
  •   Iron Man, 1994
  •   Generation X, 1996
  •   The Incredible Hulk, 1996
  •   Blade, 1998
  •   Nick Fury: Agent of Shield, 1998
  •   Silver Surfer, 1998
  •   The Avengers: United They Stand, 1999
  •   Spider-Man Unlimited, 1999

Görev Aldığı Yapımlar

Avi Arad Fotoğrafları

Avi Arad Haberleri