Ayberk Yılmaz

Ayberk Yılmaz

Ayberk Yılmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.2.1989

Doğum Yeri: Çanakkale, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Ortaokul ve lisede okul ve kulüp taklımlarında basketbol oynadı. Üniversiteyi kazanmasının ardından İstanbula taşındı.

Burada ilk olarak 2006 yılında Maskeli Beşler: Irak filmiyle sinemaya adım attı. Asıl ününü ise 2007 yılı yapımı Duvar ve 2009 yılı yapımı Kapalıçarşı dizileriyle kazanmıştır.

Filmografi

2018 Zifir-i Azap
2014 Kırmızı
2006 Maskeli Beşler: Irak

Televizyon

2017 Aşk-ı Roman
2015 Aşkların En Güzeli
2014 Beni Böyle Sev
2010 Arka Sokaklar
2009 Kapalı Çarşı
2008 Karamel
2007 Duvar

Görev Aldığı Yapımlar

Ayberk Yılmaz Fotoğrafları

Ayberk Yılmaz Haberleri