Ayçin İnci

Ayçin İnci

Ayçin İnci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.5.1980

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide rol alarak dikkat çekmiştir.

2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenmiş, 21 Mart 2012'de boşanmıştır. 1 Temmuz 2013'te ise 7 aydır birlikte olduğu oyuncu meslektaşı Serdal Genç ile evlenmiş, 2015 yılında karşılıklı anlaşarak boşanmışlardır.

Filmografi

2020 Mahsusa
2018 Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn
2016 Sen Sağ Ben Selamet
2015 Yusuf Yusuf
2014 One Night in Istanbul
2007 Mavi Gözlü Dev

Televizyon

2018 Bir Litre Gözyaşı
2016 O Hayat Benim
2014 Üç Arkadaş
2014 Ne Diyosuun!
2013 Tozlu Yollar
2013 Salih Kuşu
2012 İbret-i Ailem
2012 Atlılar
2011 Mor Menekşeler
2008 Benim Annem Bir Melek
2007 Oğlum İçin
2007 Kara Duvak
2005 Misi
2003 Kurşun Yarası

Tiyatro

Evridekenin Çığlığı
Aşk Her Yerde

Görev Aldığı Yapımlar

Ayçin İnci Fotoğrafları

Ayçin İnci Haberleri

Portreler


Vizyondakiler