Ayçin İnci

Ayçin İnci

Ayçin İnci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.5.1980

Doğum Yeri: istanbul

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide rol alarak dikkat çekmiştir. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir. 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenmiştir. Mart 2012'de açtığı boşanma davası sürmektedir.

Filmografisi
Tozlu Yollar - 2013
Mor Menekşeler - 2011
Benim Annem Bir Melek - 2008
Kara Duvak -  2007
Mavi Gözlü Dev  - 2007
Oğlum İçin - 2007
Misi - 2005
Sen Ne Dilersen -  2005
Kurşun Yarası -  2003

Rol Aldığı Tiyatrolar
'Evridekenin Çığlığı'
'Aşk Her Yerde' 

Görev Aldığı Yapımlar

Ayçin İnci Fotoğrafları

Ayçin İnci İle İlgili Haberler

Portreler