Ayçin Tuyun

Ayçin Tuyun

Ayçin Tuyun
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.2.1987

Doğum Yeri: Manisa, Türkiye

Türk oyuncu.

İlkokulu Beykent Koleji'nde, liseyi Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde okudu. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik bölümünü ve Romanya Bükreş Ekonomi Üniversitesi'ni kazandı. Oyunculuğu meslek edinmek gibi bir düşüncesi olmamasına rağmen, bir reklam filmi ile kamera karşısına geçti.

2005 yılında kısa adı TÜRVAK olan Türker İnanoğlu Vakfı'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Filmografi

2019 Bozkır
2017 Alem-i Cin

Televizyon

2014 Bir Yusuf Masalı
2013 Çocuklar Duymasın
2012 Dedemin Dolabı
2012 Yalan Dünya
2011 İnsan Aldandı
2011 Kız Annesi
2010 Sevgi Bağlayınca
2010 Ömre Bedel
2009 Kollama
2008 Küçük Kadınlar
2008 Doğruluk Ekseni
2007 Dağlar Delisi
2005 Ümmü'nün Türküsü (TV Filmi)
2005 Beşinci Boyut
2005 Beyaz Gelincik
2004 Terme Çayı (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ayçin Tuyun Fotoğrafları

Ayçin Tuyun Haberleri

Portreler