Ayda Aksel

Ayda Aksel

Ayda Aksel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.10.1962

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

31 Ekim 1962 doğumlu Aksel, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü.







Filmografisi

  • Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm, 2011
  • Yalancı Bahar, 2011
  • Gönülçelen, 2010
  • Kars Öyküleri, 2010
  • Aşk Tesadüfleri Sever, 2010
  • Bir Avuç Deniz, 2010
  • Hatırla Sevgili, 2006
  • Esir Kalpler, 2006
  • Sınav, 2006
  • Halk Düşmanı, 2004
  • Adı Aşk Olsun, 2004
  • Çekirdek Aile, 2002

1990'lar

  • Kıvılcım, 1999
  • Cumhuriyet, 1998
  • Kaçıklık Diploması, 1998
  • Bir Erkeğin Anatomisi, 1996
  • Kurtuluş, 1996
  • Yıldızlar Gece Büyür, 1991

1980'ler

  • Yaprak Dökümü, 1987
  • Üç İstanbul, 1983

Görev Aldığı Yapımlar

Ayda Aksel Haberleri

Portreler