Aydan Akboğa

Aydan Akboğa

Aydan Akboğa
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1992

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Ayrıca 35 Buçuk Sanatevi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Filmografi

2019 Cin Azabı
2018 Sir-Ayet
2018 8 (Sekiz)

Televizyon

2017 Yüz Yüze
2016 İçerde
2016 Adını Sen Koy
2014 Muhteşem Yüzyıl

Tiyatro

2018 Bahar Noktası Opereti
2018 Oyun Karıştı

Görev Aldığı Yapımlar

Aydan Akboğa Fotoğrafları

Aydan Akboğa Haberleri

Portreler