Ayhan Özen

Ayhan Özen

Ayhan Özen
Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.8.1973

Doğum Yeri: Manisa, Türkiye

Türk yönetmen.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. 1993 yılından beri dizi ve filmlerde imzası bulunan Özen, yardımcı yönetmen, yapım yardımcısı, görüntü yönetmeni görevlerinde bulunurken şimdilerde yönetmen görevinde mesleğini sürdürmektedir.

Filmografi

2017 Zor yıllar
2017 Nezih Bir Film
2016 Nasıl Yani
2016 Hasret Bitti
2013 Sürgün İnek

Televizyon

2017 Dostlar Mahallesi
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2015 Son Çıkış
2013 Gönül Hırsızı
2008 Zor Sevda (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ayhan Özen Fotoğrafları

Ayhan Özen Haberleri

Portreler