Aylin Kontente

Aylin Kontente

Aylin Kontente
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.6.1982

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu. 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü 2003 yılı mezunudur. Kampüsistan dizisi ile profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oyunculuk hayatına Güldür Güldür Show isimli programda devam etmektedir. Aylin Kontente 2012 yılında oyuncu Alper Kul ile evlenmiştir.

Filmografi

2003 Kampüsistan
2006 Yaprak Dökümü
2007 Sevgili Dünürüm
2007 Sır Gibi
2008 Limon Ağacı
2008 Son Ders: Aşk ve Üniversite
2009 Haneler
2011 Yıldız Masalı
2011 Babam Sağolsun
2012 Seksenler
2014 Olur Olur

Televizyon

2012 İnsanlar Alemi
2013 Güldür Güldür

Görev Aldığı Yapımlar

Aylin Kontente Fotoğrafları

Aylin Kontente Haberleri

Portreler