Ayşe Akın

Ayşe Akın

Ayşe Akın
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1993

Doğum Yeri: Brüksel, Belçika

Türk şarkıcı ve oyuncu.

Asıl adı Ayşe Özdemir'dir. Belçika’da doğmuştur. Aslen Afyonkarahisarlıdır. 2010 yılında Belçika’da bir güzellik yarışmasına katılmış ve Brüksel Güzeli olmuştur. 4 dil bilen Ayşe, yurt dışında adını söylemekte zorlandıkları için adını “Ayshe” olarak kullanmaktadır.

Henüz 4 yaşındayken annesinin kendisini ajansa kaydetmesiyle daha o yaşlarda fotomodellik yapmaya başladı. Craft Atölyesi’nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı.

Filmografi

2020 Corantina 19
2015 Kervan 1915

Televizyon

2015 Güllerin Savaşı
2013 Muhteşem Yüzyıl
2008 Küçük Kadınlar

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşe Akın Fotoğrafları