Ayşegül Atik

Ayşegül Atik

Ayşegül Atik
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1948

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

1948 yılında doğdu. Asıl adı Mürşide Ersoy'dur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Devlet Tiyatrosunda başta Gömü, Ezgiler Ezgisi, Ceza Kanunu, Yollar Tükendi gibi oyunlarda rol aldı. 1978'de Devlet Tiyatrosu'ndan ayrılarak çeşitli topluluklarda çalıştı. Eski eşi Ali Atik ve Levent Kırca'yla TRT tek kanal iken çeşitli skeçlerde yer aldı. Daha sonra televizyonda En Son Babalar Duyar gibi çeşitli dizilerde oynadı.

Yakın Doğu Üniversitesi Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim görevlisidir.

Filmografi

2017 Yaşamak Güzel Şey
2017 Dayan Yüreğim (TV Dizisi)
2015 Ali Kundilli-2
2010 Şen Yuva (TV Dizisi)
2007 Kısmetim Otel (TV Dizisi)
2002 En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)
1989 Alıştık Artık (TV Dizisi) (Aynı zamanda Yönetmen - Senarist)
1986 Sen de mi Şakir? (Video)
1983 Kartallar Yüksek Uçar (TV Dizisi - Seslendirme)
1979 Tatlı Çarşamba (TV Dizisi)
1978 Taşı Toprağı Altın Şehir

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşegül Atik Fotoğrafları

Ayşegül Atik Haberleri

Portreler