Ayşegül Günay

Ayşegül Günay

Ayşegül Günay
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.11.1969

Doğum Yeri: Eskişehir, Türkiye

Türk oyuncu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Bugüne kadar birçok sinema filminde ve televizyon dizilerinde rol almıştır.

Filmografi

2006 Kaybolan Yıllar (TV Dizisi)
2008 Eşref Saati (TV Dizisi)
2008 Derman (TV Dizisi)
2009 Küçük Kadınlar (TV Dizisi)
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2009 Aile Saadeti (TV Dizisi)
2009 Avatar (Seslendirme)
2010 Lale Devri (TV Dizisi)
2012 Yer Gök Aşk (TV Dizisi)
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2015 Asla Vazgeçmem (TV Dizisi)
2017 Oflu Hoca'nın Şifresi-2
2017 Sümela'nın Şifresi: Cünyor Temel

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşegül Günay Fotoğrafları

Ayşegül Günay Haberleri

Portreler