Ayşegül Kaygusuz

Ayşegül Kaygusuz

Ayşegül Kaygusuz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.8.1987

Türk Oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Birçok yapımda dikkat çekmiş olan genç oyuncu en çok Ceberrut filminde oynadığı rolle gözleri üzerine toplamıştır.

Filmografi

2018 Acemi Hırsız
2018 Hadi Be Oğlum
2018 Bizum Uşaklar
2017 Bir Annenin Feryadı
2015 Ceberrut
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi

Televizyon

2012 Baba Dostu (TV Filmi)
2009 Yalancısın Sen
2008 Gece Gündüz
2008 Ayışığı
2008 Akasya Durağı
2008 Kavak Yelleri
2008 Arka Sokaklar
2005 Masum Değiliz
2005 Davetsiz Misafir
2004 Çemberimde Gül Oya
2003 Hayat Bilgisi

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşegül Kaygusuz Fotoğrafları

Ayşegül Kaygusuz Haberleri

Portreler