Ayşen Batıgün

Ayşen Batıgün

Ayşen Batıgün
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.5.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Okan Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunudur. Oyuncu menajeri Ahmet Bulut'la evlidir ve bir çocuk annesidir.

Filmografi

2018 Açıkgöz Budalalar
2016 Vezir Parmağı
2015 Katran
2014 The Games Maker

Televizyon

2015 Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası'
2015 Küçük Gelin
2014 Kertenkele
2014 Beni Böyle Sev
2013 Herşey Yolunda Merkez
2013 Böyle Bitmesin
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
2012 Yamak Ahmet
2012 Küçük Hanımefendi
2012 Yer Gök Aşk
2011 Arka Sokaklar
2009 IV. Osman
2008 Vurgun
2008 Memur Muzaffer
2008 Dedektif Biraderler
2005 Beşinci Boyut

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşen Batıgün Fotoğrafları

Ayşen Batıgün Haberleri

Portreler